TaikaTarinat Joulupukin kanssa

Joulupukki on ehtinyt satojen vuosien aikana kokea monenlaista, ja kun JouluTaika-lehti täytti 10 vuotta, halusimme antaa Joulupukille lahjan, ikään kuin muistelmat, kootut tarinat.

Vielä juhlavuoden 2020 jälkeenkin jaamme joulumieltä satumaisilla TaikaTarinoilla Youtube-kanavamme kautta. Viisi parasta kirjoituskilpailumme satua löydät soittolistalta tästä linkistä: TaikaTarinat Joulupukin kanssa

TaikaTarinat joulupukin kanssa

JouluTaika-lehden 10-vuotiskirjoituskilpailuun saapui 65 uskomattoman upeaa erilaista kertomusta ja joulumuistoa eri puolilta Suomea. Raadin tehtävänä oli ensin poimia tästä joukosta kymmenkunta parasta, joista sitten valikoitui voittaja, Päivi Miettisen Tapahtui tähtiyönä. Tähtiyötarina kertoo pienen poron taianomaisesta kohtaamisesta Joulupukin kanssa.

Toimitus ja raati kiittävät kaikkia kirjoittajia. Tarinat tarjosivat meille kiehtovan matkan tyyliltään hyvin erilaisiin joulumaailmoihin. Oli sadunomaisuutta, nostalgiaa, hienovireisiä muistelmia, tarkkanäköisiä ja moderneja juonenkulkuja, runomittaa ja tietopainotteista kerrontaa – taitoa runsain mitoin.

Myös Joulupukki lähettää kiitoksensa, kun sai näin mieltälämmittävän lukulahjan!

Kaikki kärkijoukon tarinat ovat luettavissa näillä sivuilla omina artikkeleinaan. Näistä tarinoista Joulupukki luki ääneen viisi satua ja ne löydät Youtube-kanavaltamme.

Pukin tarinat