JouluTaika Aasit

TaikaTarinat Joulupukin kanssa

Joulupukki saapuu joulukuussa Porvoon kirjastoille lukemaan lapsille Porvoon JouluTaika -lehden kirjoituskilpailun parhaita tarinoita. Mukaan pukki on myös ottanut kaksi aasiystäväänsä ilahduttamaan lapsia ja vanhempia. Aasit tulevat Hutkon tilalta Pukkilasta, missä Joulupukin eläinystävät viettävät kesälomansa.

Lukuhetket tapahtuvat kirjastojen ulkotiloissa, sää- ja koronavarauksella. Tapahtuma on veloitukseton.

TID media&events järjestää tapahtuman yhteistyössä Porvoon kirjastojen kanssa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi paikalle kuuntelemaan tunnelmallisia joulutarinoita, juomaan glögiä ja tervehtimään pukkia sekä aaseja! Tarinoita luetaan noin puolen tunnin välein.

La 5.12. Porvoon kaupunginkirjasto 13:30-15:00
Pe 11.12. Gammelbackan kirjasto 15:00-16:30
Pe 18.12. Kevätkummun kirjasto 15:00-16:30

PS. Olethan terve kuin pukki saapuessasi paikalle!

Tiesithän jo Joulupukin ja aasin ystävyydestä?

Ennen vanhaa aasi oli juurikin se eläinystävä, joka auttoi Pukkia kantamaan ja jakamaan lahjoja lapsille. Kun ihmiskunta kasvoi ja Pukki löysi uljaat lentävät porot, joiden avulla lahjojen jakaminen helpottui huomattavasti, jäi aasi ilman työtehtävää ja tunsi lopulta olonsa kovin yksinäiseksi. Sitten Pukki keksi uuden keinon piristää aasin joulunaikaa. Nyt he lähtevät yhdessä ennen jouluaattoa kiertämään kyliä lukien lapsille tarinoita. Aasi saa myös ottaa kesälaitumilta mukaan ystävänsä, joka pitää seikkailuista ja rapsutuksista. Nyt he jakavat yhdessä joulumieltä tarinoiden parissa!