Kauneimmat joululaulut Porvoon tuomiokirkko
kirkko,  musiikki,  Vuosi 2014 artikkelit

Kauneimmat joululaulut

TÄMÄ ARTIKKELI ON VUODELTA 2014

Suomen suosituin musiikkitapahtuma – Kauneimmat joululaulut – kajahtavat jälleen seurakunnissa ympäri maan . Suomen Lähetysseuran ja seurakuntien yhdessä järjestämä tapahtuma on kerännyt suomalaisia joululaulujen äärelle jo yli 40 vuotta. Porvoon tuomiokirkossa laulettiin sunnuntaina 14.12. kahteen otteeseen suomeksi ja kerran ruotsiksi. Seuraava suomenkielinen tilaisuus on sunnuntaina 21.12. klo 16.

Kauneimmat joululaulut vihkonen 2014

 

”Kun laulat joulun omaan sydämeesi, voit samalla muistaa kehitysmaiden äitejä.” Näin kerrotaan joululauluvihkosessa, joka jaetaan tilaisuuksissa.Tänä vuonna laulutilaisuuksissa kerättävä kolehti käytetään kehitysmaiden äitien hyväksi.

”Kehitysmaiden äidit tarvitsevat tukeasi. Koulutettu äiti huolehtii lapsensakin kouluun. Äiti, jolla on mahdollisuus tulonhankintaan ja valtaa perheensä talouteen, ei läehetä lastaan töihin tai naita tätä alaikäisenä. Äiti, joka selviää synnytyksestä ja välttää hiv-tartunnan, on lastensa turvana näiden varttuessa.”

Kauneimmat joululaulut Porvoon tuomiokirkko
Kauneimmat joululaulut kajahtivat täpötäydessä Porvoon tuomiokirkossa sunnuntaina 14.12.2014.

Lauluvihkosen saa ottaa mukaansa ja laulella vielä kotonakin. Jos ei ole mukana kolikkoja kolehtihaaviin, on vihkosen lopussa ohjeet lahjoituksen antamiseen tekstiviestillä tai soittamalla. Lisätietoja: www.suomenlähetysseura.fi.

 

joululaulut2_SuomenLähetysseura

Maailman tunnetuin joululaulu on Jouluyö, juhlayö. Meidän perheessämme odotettiin eniten Heinillä härkien ja Enkeli taivaan -lauluja.

Porvoon joulu, joulu Porvoossa, JouluTaika, joulun taika, artikkelin kuvat: Johanna Lukic.