Kestävää, kotimaista, kierrätettyä
DesignJoulu,  Markkinat ja myyjäiset,  Ostokset ja putiikit,  Tapahtumat, markkinat ja myyjäiset

Joulun muotoja

Ainutlaatuisia löytöjä jouluksi

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu perinteinen designin myyntitapahtuma. Myytävät tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina teollisuudessa tai käsin omissa työpajoissa. 

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa myös joulu- ja kulttuurikaupunkina tunnetussa Porvoossa. Porvoon Taidetehdas ja Helsingin Kaapelitehdas muodostavatkin tänä vuonna ainutlaatuisen parivaljakon muotoilun juhlalle.

Porvoo 27. – 28.11.2021 la klo 11-17, su klo 10-17 Taidetehdas / Avanti-sali

Helsinki 4. – 6.12.2021 la-su klo 10-17, ma klo 10-15 Kaapelitehdas / Merikaapelihalli

Tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy. Myös joulupukki saapuu paikalle.

Joulu on katettu designilla

Tapahtumat tuovat laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita samaan paikkaan. Valikoimassa on keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja ja muita lahjatavaroita. Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista. Mukana tapahtumassa muun muassa:

Taidetehtaalla on mukana noin 70 näytteilleasettajaa, Kaapelitehtaalla noin 140. Löydät heidät kaikki: Ornamon Design Joulu 2021 – tietoa kävijöille.

Klassikko

Klassikkoaseman suuren yleisön keskuudessa saavuttanut Ornamon Design Joulu on Suomen suurin muotoiluun keskittyvä elämyksellinen joulun myyntitapahtuma. Helsingissä se on järjestetty vuodesta 1983 lähtien.

Tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy. Huolehdimme siitä, että ruuhkatilanteita ei pääse syntymään sisälle. Tutustu yleisiin turvallisuusohjeisiimme.

Sekä Taidetehdas että Kaapelitehdas soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

Tarkemmat saapumisohjeet Porvoon Taidetehtaalle löydät tästä ja Helsingin Kaapelitehtaalle tästä.

Tuottaja Srba Lukic, TID media&events p. 040 070 7097, srba.lukic(at)tid.fi

Virittäydymme joulun tunnelmaan kotimaisen käsityön ja muotoilun parissa!